DCG - Wout stelt zich voor
.Webhosting / .VPS / .SEO

Kies de juiste Webhosting oplossing, gewoon bij DCG

dcg

DCG WebHosting

Wil je starten met WebHosting , E-mail en je eigen website & shop online zetten? Wij hebben verschillende pakketten beschikbaar.

onepage

OnePage Website

Hou je van eenvoud, wil je niet teveel bezig zijn met verschillende plugins en onderhoud. Dan is OnePage Website uitstekend voor jou.

768px-Wordpress-Logo.svg

WordPress Hosting

Wil jij starten met WordPress en na de bestelling direct beginnen? Dan is WordPress Hosting de juiste dienst voor jou.

100% veilige WordPress hosting, managed by DCG

Wij bieden jou een oplossing om een 100% veilige WordPress website online te hebben. Wij zorgen voor de juiste beveiliging, updates van plugins en WordPress en een actieve scan om ongewenste acties buiten de deur te houden.

tip-van-wout

Alles overzichtelijk in Mijn DCG

Eindelijk 1 portaal voor al je diensten. Dat is wat wij bieden met Mijn DCGHeb je nog geen account? Registreer deze dan nu en krijg 10% korting op je eerste bestelling.

DCG VPS Servers

Start met je eigen VPS server op de beveiligde omgeving van DCG. Zeer snelle virtuele servers voor zeer interessante prijzen. 

Ook voor SEO de juiste diensten

marketgoo

Marketgoo

Regel je eigen SEO met deze eenvoudige oplossing! Zodra deze dienst ingesteld is zal je worden geïnformeerd worden  over de noodzakelijke stappen die moeten worden uitgevoerd. Ook wordt je op de hoogte gehouden door middel van duidelijke rapportages.

SSL Certificaten, zo besteld met de Wizard

Zorg dat je de juiste SSL certificaten tijdig besteld en vernieuwd. Dit zorgt voor een veiligere website of server. Wij bieden je een wizard die je helpt bij de keuze.

Bekijk ook onze laatste blogs