DCG - Madoo | Websites en webshop voor het MKB

Madoo | Websites en webshop voor het MKB

Opnieuw zoeken

Webdesigners

Wij bij Madoo maken websites en webshops voor het MKBProfessionele websites die niet alleen heel gaaf zijn, maar ook nog goed converteren. Gemakkelijk zelf te onderhouden en snel opgeleverd.

  • Zelf gemakkelijk te onderhouden
  • Professioneel team van designers
  • Snel opgeleverd
  • Zeer goede bereikbaarheid
  • Persoonlijk contact
  • Alles onder 1 dak voor jouw website

Een webshop laten maken

Wij maken de webshops voor onze klanten voornamelijk in WooCommerce, maar zijn ook bekend met PrestaShop, Magento en VirtueMart. Wij vinden het belangrijk dat jouw website loopt als een zonnetje. Dat het een plezier is voor bezoekers om bij jou te shoppen en dat ze zich moeiteloos door het checkout proces kunnen begeven. Bovendien kan jij de webshop prima zelf onderhouden, dus geen maandelijkse hoge kosten voor onderhoud.

Een website laten maken

Wij maken ook informatieve websites, die als doel hebben meer offerte aanvragen of bijvoorbeeld aanmeldingen te verkrijgen. Deze websites maken we vaak in WordPress, maar we hebben ook vele websites in Joomla gemaakt. We maken professionele, overzichtelijke websites waarbij we het doel van de website altijd voor ogen houden en je bezoeker middels verschillende technieken proberen te verleiden die volgende stap te zetten. Zodat jouw website geen online visitekaartje is, maar een verkoopmachine die 24/7 voor jou aan het werk is.

Over Madoo

Madoo bestaat sinds 2008 en is van een eenmanszaak uitgegroeid naar een team van 4 enthousiaste en professionele mensen die alles uit de kast halen om uiterst professionele websites en webshops te maken. Niks is leuker voor ons dan blije en enthousiaste klanten die een goedlopende website of webshop hebben. Dat is waar we het voor doen. 

Naast webdesign verzorgen we ook hostingdomeinnaam registraties en doen we SEO optimalisaties. Alle nodige kennis en expertise voor jouw website onder 1 dak.

We zijn gevestigd in Weesp, lekker centraal in Nederland. Wij hebben klanten door het hele land. Bij ons zijn persoonlijk contact, goede bereikbaarheid (zowel telefonisch als per email), de beste kwaliteit, duidelijke communicatie en oprechte betrokkenheid de belangrijkste waarden.

Je mag altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en een geheel vrijblijvend voorstel. Bel of mail ons, tot gauw!

 

Madoo | Websites en webshop voor het MKB

Contactgegevens


Contactpersoon: Amanda Timmer
E-mail: amanda@madoo.nl
Telefoonnummer: 0294760008
Adres:
IJsselmeerlaan 2
1382 JT Weesp

Neem contact op

Diensten van Madoo | Websites en webshop voor het MKB

.Webdesign
Vanaf €695
excl 21% btw

Professionele websites en webshops, die gemaakt worden met passie. Creatief, maar wel overzichtelijk. Compleet, maar wel prima zelf aan te passen. Alles in goed overleg met jou, zodat de website echt optimaal en naar wens is. Wij kennen natuurlijk de beste technieken, maar jij kent je producten/dienstverlening en je klanten. Door onze kennis te bundelen, komen we tot het beste resultaat. 

.SEO optimalisatie
Vanaf €67
excl 21% btw

Onze klanten bevinden zich op Google. Niet zichtbaar zijn in Google is funest voor je bedrijf. Je loopt er (veel) omzet door mis. Zonde! Zorg ervoor dat je zichtbaar wordt voor je klanten. Wij bieden 1 op 1 SEO trajecten aan vanaf €195 per zoekterm.

Je kan er ook voor kiezen het SEO webinar te volgen, waarin je alles leert over het zelf toepassen van de beste SEO technieken voor je website. Niks technisch, echt onderwerpen waar je zelf mee aan de slag kan. Sterker nog, het leertje eigenlijk dat hetgeen je nu al doet, beter kan doen om in Google er ook echt resultaat mee te gaan behalen. Het webinar is on-demand beschikbaar en kan je dus kijken waar en wanneer je wilt.