DCG - Studio Stone

Studio Stone

Studio-Stone is een creatief ontwerpbureau uit Steenbergen

Opnieuw zoeken

Webdesigners

Studio-Stone levert als specialist in WordPress webdesign uitstekend vindbare websites. Alle websites worden responsive ontworpen voor een perfecte weergave op alle schermformaten. Het responsive webdesign zorgt ervoor dat uw website er aantrekkelijk en goed leesbaar uitziet, zowel op beeldscherm als op tablet en smartphone. Lees meer over responsive design.

Uiteraard laten wij ons webdesign naadloos aansluiten bij uw huidige huisstijl of wij ontwerpen voor u een geheel nieuwe look, passend bij de activiteiten die u onder de aandacht wil brengen.
Studio-Stone levert u een complete website met een content management systeem (CMS). Met het CMS kunt u zelf teksten toevoegen of wijzigen, een blog onderhouden en nieuwsberichten op uw website plaatsen. Ook het beheer van de foto’s op uw website gaat moeiteloos met het WordPress CMS. Het CMS gebruikt u alleen voor de inhoud van uw pagina’s, dus het webdesign blijft intact.
Webdesign van Studio-Stone bevat ook koppelingen naar uw social media-accounts, zodat u op elk platform steeds actueel bent.

 

Studio Stone

Contactgegevens


Contactpersoon: Roel Looijen
E-mail: info@studio-stone.nl
Telefoonnummer: +31640209893
Adres:
Zilverhoek 17
4651 SP Steenbergen

Neem contact op

Diensten van Studio Stone

.ZZP Starterspakket1
550.50
excl 21% btw

Inclusief Responsive

3 pagina's Home, Over ons, Contact op basis van aangeleverde huisstijl en teksten

.Business Pakket
950.00
excl 21% btw

Inclusief Custom design Inclusief Responsive design Inclusief 10 pagina(s) Home, Over ons, Contact op basis van aangeleverde huisstijl en teksten

.Webshop of Redesign Pakket
1450.00
excl 21% btw

Inclusief Custom design
Inclusief Responsive design
Inclusief WooCommerce
Inclusief inrichten betaalsysteem