DCG - Wout stelt zich voor
.E-mail / .Spamfilters

Kies de juiste E-mail oplossing, gewoon bij DCG

dcg

DcG E-Mail

Ben je op zoek naar een eenvoudig e-mail oplossing zonder extra opties, dan kies je voor DCG E-Mail. Deze e-mail oplossing bied POP3 en IMAP mogelijkheden en opslag van minimaal 10GB

zimbra

Zimbra Mail

Overal en altijd je e-mail, agenda en contacten beschikbaar. Zimbra maakt gebruik van de Exchange Active Sync protocool en is eenvoudig in te stellen in een Outlook client. Daarnaast bied Zimbra een uitstekende Webmail.

zimbra
+sign
boxu

Combineer Zimbra met Boxu Drive

ook in de krachtige webmail van Zimbra toegang tot je bestanden. Voeg bijlages toe vanuit Boxu Drive of sla juist bestanden op. Dit kan direct in de webmail zonder extra benodigde software.

tip-van-wout

Alles overzichtelijk in Mijn DCG

Eindelijk 1 portaal voor al je diensten. Dat is wat wij bieden met Mijn DCGHeb je nog geen account? Registreer deze dan nu en krijg 10% korting op je eerste bestelling.

Ook voor Spamfilters de juiste leveranciers

spamexperts

SpamExperts

Met het dashboard van SpamExperts heb je weer controle over je emailverkeer. SpamExperts zorgt voor de beste Spamfilter mogelijkheden en e-mail beschikbaarheid.

mx-relay

MX-Relay

Door de combinatie van zeer betrouwbare en bewezen technologieën en de jarenlange ervaring van onze spamexperts, heeft MX-Relay een assortiment van hoogwaardige e-mail beveiligingsoplossingen samengesteld om u hiertegen te beschermen.

office365-defense

Office365 Inbox Defense

Inbox Defense detecteert bedreigingen die traditionele e-mail security gateways niet kunnen herkennen. Het analyseert de unieke communicatiepatronen van een organisatie om afwijkingen in veel voorkomende combinaties van bijvoorbeeld afzender, ontvanger, e-mail adres, etc. te detecteren.

SSL Certificaten, zo besteld met de Wizard

Zorg dat je de juiste SSL certificaten tijdig besteld en vernieuwd. Dit zorgt voor een veiligere website of server. Wij bieden je een wizard die je helpt bij de keuze.

Bekijk ook onze laatste blogs