.Office365 Backup

De juiste backup oplossing voor Office365

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 backups

Met Office365 backups maakt u automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Cloud. Waar nodig kunt u uw data in een paar muisklikken weer terugzetten. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Office365 Backup

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt

€ 2.35 2.84 incl. btw
per maand

Professionele Office365 Backup

De Office 365-prullenbak is een handige tool, maar deze is niet ontworpen als een backup oplossing en werkt ook niet zo. Om te beginnen is de bewaartermijn van 93 dagen niet toereikend voor de meeste beleids- en wettelijke voorschriften.  

Het terughalen van verloren bestanden is omslachtig en tijdrovend omdat elk bestand afzondelijk dient te worden hersteld. Office365 backups is dan ook de oplossing.

Het biedt uitgebreide, kosteneffectieve, schaalbare bescherming voor al uw Office 365-gegevens. Het maakt automatisch en veilig een back-up van uw e-mail, contacten, mappen, planningen en taken, samen met uw OneDrive voor Business- en SharePoint-gegevens, naar de Cloud.

Voordelen Office365 Backups

Alle Office365 gegevens waarvan een backup is gemaakt door Office365 backups zijn toegankelijk, doorzoekbaar en herstelbaar vanaf elke locatie met een internetverbinding. Zoek eenvoudig naar specifieke items of herstel naar een specifiek punt in de tijd. Bestanden of e-mails uit een bepaald tijdbereik kunnen worden hersteld naar het oorspronkelijke gebruikersaccount, naar een andere locatie of naar een geheel andere account – handig wanneer gegevens worden opgeslagen van een account dat beëindigd is buiten de standaardlimiet van 30 dagen van Microsoft.

Daarnaast maakt Microsoft slechts om de twaalf uur een backup van uw SharePoint en OneDrive sites, het bewaart slechts veertien dagen de OneDrive gegevens, en 30 dagen SharePoint gegevens. Bij verlies moet u via Microsoft ondersteuning vragen en alles in deze dagen ophalen. Een volledig herstel van de sitegegevens is de enige optie. Met Office365 Backups heeft u hier geen zorgen meer om!

Advies nodig?

Wij snappen dat je soms advies nodig hebt. Uiteraard staan onze medewerkers voor je klaar.