DCG - Wout stelt zich voor
.Antivirus / .Webbeveiliging

Kies de juiste Antivirus oplossing, gewoon bij DCG

5b43bc88e99939b4572e32b9

AVG Internet Security

Kies voor uitgebreide onlinebeveiliging met onze bekroonde antivirussoftware, bescherming tegen ransomware, aanpasbare firewall en nog veel meer.

512px-Avast_Software_logo_2016.svg

Avast Business

Doordat kleine en middelgrote bedrijven te maken krijgen met steeds geavanceerder dreigingen, voldoen de oude manieren van werken niet meer. 

640px-ESET_logo.svg

ESET Security

ESET bied geavanceerde bescherming tegen verschillende  internetbedreigingen. Al vele jaren betrouwbaar. Beveiligt Windows, Mac, Android en Linux-apparaten. 

DCG - Wout beschermt
csm_EIS-best-seller_4b9b98575d

Totaal beveiligd met Internet Security van ESET

Wil je een uitstekende beveiliging voor je computer, dan kies je voor Internet Security van ESET.

tip-van-wout

Alles overzichtelijk in Mijn DCG

Eindelijk 1 portaal voor al je diensten. Dat is wat wij bieden met Mijn DCGHeb je nog geen account? Registreer deze dan nu en krijg 10% korting op je eerste bestelling.

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud biedt kleine en middelgrote bedrijven, moeiteloze maar uitgebreide bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen – inclusief ransomware en andere aanvallen

Ook voor webbeveiliging de juiste diensten

threadstone

ThreadStone Cyber Security

ThreadStone is de expert in het ontwikkelen en leveren van praktische, betaalbare oplossing voor cybersecurity, privacy en bescherming van systemen en gegevens.

sitelock

SiteLock

Malwarescanners voor websites controleren je site op schadelijke software en andere schadelijke cyberdreigingen.  Zo ben je altijd tijdig geinformeerd!

Guardian360

Voorkom incidenten en maak gebruik van de Guardian360 bundels. Deze bundels bieden voor een vast bedrag per maand de juiste bescherming

SSL Certificaten, zo besteld met de Wizard

Zorg dat je de juiste SSL certificaten tijdig besteld en vernieuwd. Dit zorgt voor een veiligere website of server. Wij bieden je een wizard die je helpt bij de keuze.

Bekijk ook onze laatste blogs